Η εταιρεία μας

Το γραφείο μας ιδρύθηκε, με σκοπό να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε θέματα λογιστικών-φοροτεχνικών υπηρεσιών, παροχής οικονομικών συμβουλών και οργάνωσης επιχειρήσεων στην Ελλάδα.

Bασικός μας στόχος ήταν και παραμένει η σωστή ενημέρωση του κάθε επιχειρηματία, η καθοδήγηση σχετικά με την πορεία της επιχείρησης του και η προσεκτική και άγρυπνη επίβλεψη του λογιστηρίου του. Στοχεύουμε στην δημιουργία μακροχρόνιων συνεργασιών, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη, στην φερεγγυότητα, στην αξιοπιστία, στη συνέπεια και στην υπευθυνότητα.

Tο Λογιστικό γραφείο απαρτίζεται από Oικονομολόγους, απόφοιτους του τμήματος οικονομικής επιστήμης των πανεπιστημίων ΑΣΟΕΕ και ΑΠΘ και μεταπτυχιακά πάνω στη λογιστική και χρηματοοικονομική κατεύθυνση, οι οποίοι συμμετέχουν διαρκώς σε σεμινάρια ανά τακτά χρονικά διαστήματα με τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν το λογιστικό – φοροτεχνικό κομμάτι.

Στο γραφείο μας εφαρμόζουμε τις πλέον σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους λογιστικής και χρησιμοποιούμε τεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε.

Η ευρεία εμπειρία μας, συνδυαζόμενη με προσωπικό άρτια καταρτισμένο, μας επιτρέπει να χειριζόμαστε και να διεκπεραιώνουμε επιτυχώς κάθε αναλαμβανόμενη εργασία. Μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας και να εξαλείψουμε τους φόβους σας. Μπορούμε να προσφέρουμε ποιότητα και ταχύτητα στην κατάλληλη τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας και κερδίστε από την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Βάλτε τάξη στην επιχείρησή σας και γίνεται αρωγοί στην προσπάθεια μας να προσθέσουμε αξία στην επιχείρησή σας.

computer-work